stap terug naar

Wat maakt TypeTopia de beste typecursus online?

e beste typecursus online

Zoek je voor jouw kind naar een typecursus online? Dan ben je bij TypeTopia hiervoor aan het juiste adres. Onze online typecursus is een stuk leuker dan de traditionele typeles, dankzij de uitdagende typespelletjes en het spannende avontuur. Dat het volgen van een typecursus vele voordelen heeft, hebben we al eerder besproken. Maar wat maakt TypeTopia nu de beste typecursus online? Dat leggen we graag aan je uit.

1. Spelletjes maken leren leuk

TypeTopia bestaat uit vele, uitdagende spellen en oefeningen waarin jouw kind snel en blind leert typen. Centraal staat het spannende avontuur, dat jouw zoon of dochter stimuleert om steeds verder te gaan in het verhaal. Iedere les van ongeveer 20 minuten sluiten we af met een kleine beloning. Dat maakt het leren leuk, zodat kinderen door willen blijven gaan met de online typecursus. Gamification dat werkt!

2. Adaptief: leren op eigen niveau

Leren blijft leuk als je het op je eigen niveau kunt doen en uitgedaagd wordt. Daarom houdt TypeTopia de prestaties van kinderen nauwkeurig in de gaten. Gaat het goed? Dan worden de oefeningen steeds wat uitdagender. En lukt het even niet? Dan stelt de typecursus online de vragen bij. Ieder kind leert daardoor in zijn eigen tempo, op het eigen niveau.

3. Innovatieve Reflexmethode

Onze typecursus online werkt volgens de innovatieve Reflexmethode. In een aantal oefeningen prikkelen we een kind om steeds sneller te gaan. Daardoor kan hij of zij niet naar het toetsenbord kijken en trainen we zijn of haar reflexen. Zo zien we of bepaalde letters of lettercombinaties al een automatisme zijn geworden. Aan de hand hiervan bekijkt het systeem welke vervolgoefeningen nodig zijn.

Reflexmethode

4. Niet spieken dankzij de Blindbox

Veel typecursussen online werken met stickers die je over de letters op het toetsenbord moet plakken. Maar dan kan een kind alsnog op de toetsen kijken. Daarom ontwikkelden wij de unieke Blindbox. Deze vouw je eenvoudig uit en plaats je over het toetsenbord. Dit voorkomt dat jouw zoon of dochter kan afkijken. Zo leert hij of zij écht blind typen!

5. Wij begeleiden jou én je kind

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we aan de hand van de resultaten zien of alles naar wens verloopt. Wanneer we vreemde scores zien, nemen we contact met je op en vragen we om een blind check te doen. Zo kunnen we fraude met onze typecursus online voorkomen. Daarnaast heb je ook altijd inzicht in de voortgang van je kind en kun je altijd bij onze servicedesk terecht met vragen. Als ouder sta je er dus niet alleen voor.

6. Unieke succesgarantie

Wij geloven in TypeTopia. Daarom bieden we geen diplomagarantie, maar een succesgarantie. Met onze typecursus voor kinderen gaat jouw zoon of dochter zeker twee keer zo snel typen. En vaak zien we in de resultaten dat het zelfs drie keer zo snel kan. Lukt het tweemaal zo snel typen bij jouw kind niet? Dan krijg je het volledige bedrag teruggestort. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

7. Ook voor dyslecten en slechtzienden

Blind kunnen typen is voor iedereen handig. Daarom hebben onze onderwijskundigen en game ontwikkelaars ook varianten ontwikkeld voor dyslecten en slechtzienden. In de typecursus online voor dyslecten maken we gebruik van een speciaal lettertype, waarmee zij beter kunnen lezen. Ook krijgen ze meer tijd, auditieve ondersteuning en kunnen ze woorden vergroten. Slechtzienden krijgen eveneens meer auditieve ondersteuning en de mogelijkheid om letters te vergroten. Bovendien laten we woorden weg die op twee manieren geschreven kunnen worden. Dat voorkomt typefouten als gevolg van onduidelijkheden.

Maak samen de proefles van onze typecursus online!

Ervaar zelf hoe leerzaam en leuk onze typecursus is. Dat kun je doen door samen met je kind de gratis en vrijblijvende proefles te spelen. Daarin krijg je een goed beeld van hoe TypeTopia werkt. En heb je nog vragen? Kijk dan in onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze typecursus online.

Ervaar zelf waarom TypeTopia de beste typecursus online is.

Doe de proefles
captain lock